Fasadrenovering i Stockholm inom familjen

Förra veckan hände något väldigt slumpartat och speciellt. Det handlar om mitt jobb inom fasadrenovering i Stockholm, ska sägas. Så den som inte är intresserad av att ta del av detta kan avvakta till nästa inlägg. Då ska jag nämligen avslöja receptet på min farmors kladdkaka. Något som varit efterfrågat sedan jag startade den här bloggen. Bara så att ni vet så är det den godaste kladdkakan jag någonsin smakat på, och jag har smakat många. Men nog om kladdkaka. Nu kör vi igång med fasadrenovering Stockholm, som utlovat.

Jo, min farfar arbetade med fasadrenovering i Stockholm under hela sin karriär. Han började 1951 och gick i pension 1996. Ganska imponerande lång tid att lägga på det, eller hur? Hur som helst. Min farfar pratade alltid om ett särskilt jobb som han hade utfört en gång. Han sträckte alltid på sig extra mycket när han började säga ”Jo, det var hösten 1954 va. Stockholms finaste kåk skulle ha fasadrenovering. Klart att de ringde det bästa arbetslaget i stan – Jag och mina grabbar!”. Även om jag hört om saken många gånger så gillar jag det fortfarande. Särskilt som jag själv valde att syssla med fasadrenovering i Stockholm.

Vi hoppar vidare till min pappa. Mannen som, till skillnad från mig och farfar, inte arbetade med fasadrenovering i Stockholm. Ja, i alla fall inte under hela sin karriär. Det är dock här som det intressanta i historien kommer in. Pappa arbetade nämligen med fasadrenovering i Stockholm under en sommar 1986. Detta var några år innan jag föddes. Just den här sommaren, just när pappa arbetade på företaget farfar vid detta laget rattade. Just då, så skulle samma kåks fasad renoveras. Pappa, som alltså arbetade med fasadrenovering i Stockholm i några veckor, fick samma uppdrag farfar hade fått. Bara det är förstås väldigt slumpartat, men det blir värre.

Jag har nu varit verksam inom fasadrenovering i Stockholm och ett par andra städer i snart 15 års tid. Jag återvände till huvudstaden efter ett par år i Barcelona nyligen. Vad tror ni första uppdraget jag möttes av när jag var tillbaka på hemmaplan? Jo, ni gissade rätt. Kåken som farfar kallade för Stockholms finaste ska återigen genomgå fasadrenovering. Jag ska få sköta den och på något sätt ro familjens heder inom fasadrenovering i Stockholm i hamn.

Det är inte illa, eller hur? Min dotter är 2 år gammal och jag hoppas att hon kommer att vara intresserad av att följa i våra fotspår.

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »