PROFFSEN GÖR FÖNSTERRENGÖRING ÅT DIG

Trött på fönsterrengöring? Då ska du få dina fönster rengöras – av utbildade specialister i Stockholm.
Oavsett om det gäller en lägenhet i en gammal byggnad med högt i tak eller en kontorsbyggnad i Stockholms centrum med en elegant glasfront, rengöringen av fönster och rutor är en av de aktiviteter som knappast någon gillar att göra. För många människor är rengöring av fönster en av de absolut tråkigaste hushållssysslorna. Eftersom fönsterrengöring inte bara är tidskrävande och utmattande, utan uppfattas också av de flesta som en ganska tråkig aktivitet. Inte konstigt att fönsterrengöring ofta skjuts upp så länge som möjligt. Du kan annars lämna glasrengöringen till riktiga experter som kommer att göra fönsterrengöring åt dig.
Även fönster och konservatorier som är svåra att nå kan rengöras av fönsterrengöraren.

KLAR UTSIKT, ÄVEN PÅ MOLNIGA DAGAR
Vårsolen tar upp den senast, det är hög tid för en fönsterrengöring igen.
Alla känner till denna effekt: Så snart vintergrå, som är typisk för Stockholm, försvinner på våren och dagarna blir ljusare ökar stämningen omedelbart. Vårsolen visar emellertid också att det är hög tid för en glasrengöring igen. Eftersom vintern i Stockholm inte bara är hård utan också orsakar smutsiga fönster. Om du gör din egen fönsterrengöring, kommer du ofta att bli frustrerad efteråt och en känsla av att ansträngningen inte riktigt lönar sig och fönstren har fortfarande fula strimmor och ränder.
Eftersom fönstren vanligtvis endast rengörs en eller två gånger om året, är det definitivt värt att få fönstren att rengöras professionellt. Tack vare sina många års erfarenhet, rengör fönsterstädare inte bara fönstren mycket grundligare, utan de gör också arbetet mycket snabbare. Oavsett om bara dina fönster ska rengöras professionellt från insidan och utsidan, eller om ramar, glaspartitioner eller fönsterbrädor också bör beaktas vid rengöring: Du bestämmer i förväg vilken typ och vilken omfattning av rengöringsarbetet som ska utföras.

FÖNSTERRENGÖRARE GER SYNLIGHET ÖVER HELA STOCKHOLM
Vi förmedlar lämpliga leverantörer, som du sedan enkelt kan välja vad gäller pris och servicepaket. All vår städpersonal är mycket professionell, lagligt registrerad och har både olycks- och ansvarsförsäkring. Och du som kund bestämmer individuellt hur lång tid fönsterstädningen ska ta och vilka andra tjänster du vill utnyttja. Golvet i din lägenhet har slipats ner och du känner inte för att behöva rengöra fönstren? Har fönstren på ditt öppna kontor någonsin sett renare ut? Spelar ingen roll,
Som privatperson i Stockholm kan du dra nytta av tidsbesparingar och fönsterrengöring som utförs professionellt och snabbt av erfarna fönsterrengörare som är pålitliga, utbildade och socialt försäkrade. Och få poäng som företagskund i Stockholm från specialister som specialiserar sig på rengöring av fönster på kontor eller byggnader och som har den nödvändiga kompetensen inom detta område. Fönsterputs i Stockholm är en del av företaget men vi finns också i som fönsterputs i Malmö.

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »