Noll problem med Energihem

Jag har alltid uppskattat att få till lite förändring i tillvaron. Tyvärr har jag tummen mitt i handen så jag har verkligen aldrig kunnat fixa denna förändring på egen hand. En gång försökte jag snickra en fågelholk utefter YouTube-instruktioner. Inte ens det löste jag. Denna ohändighet har förstås bidragit till att jag många gånger har lagt väldigt mycket pengar. Detta är något jag gladeligen gör så länge jag blir nöjd med resultatet. Det senaste projektet i raden har varit fönsterbyte. Jag har varit otroligt nöjd med företaget jag lät utföra jobbet. Nu ska jag berätta varför det inte har varit några problem då jag anlitat Energihem för fönsterbyte.

Det var inga problem med Energihem när det kom till den initiala kontakten. Det kanske låter självklart men det kan jag försäkra er om att det inte är. Ibland kan man nästan känna sig dåligt bemött redan vid första ansats till att be om hjälp. Så var inte fallet den här gången. Ett gott bemötande, tydlig information om vad jag som kund kan förvänta mig. Ett trovärdigt löfte om att inga problem skulle uppstå då jag tog hjälp av Energihem, och mycket riktigt.

Det var heller inga problem med Energihem när det gällde kostnad och övrig information. Jag gjorde tydligt redan från början att jag råkat ut för alltifrån dolda kostnader till grova förseningar i projekt. Med Energihem var dessa problem helt frånvarande. Informationen var tydlig och inga siffror eller ord var inbakade så att vi lekmän skulle missförstå. Tydligt och rakt, precis som det ska vara.

Slutligen ska nämnas att samarbetet med Energihem var nästan oförskämt fritt från problem när det kom till utförandet. Jag fick god info om hur processen med fönsterbytet skulle gå till. Teamet berättade hur de gick tillväga, vad som skulle göras och varför det behövde göras. Jag trodde inte att resultatet skulle synas så tydligt som det sedan gjorde. Det var verkligen inga problem med Energihem när det kom till leverans, och det är jag mycket tacksam för!

Funderar du på fönsterbyte? Undvik då problem och anlita Energihem. Tips från en som vet!

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »