Online dating, fas 1

Ja, de har ju inte fel direkt. Jag talar om de personer som alltid försökt inpränta att människor är olika. Detta har, om inte tidigare, stått klart för mig under de senaste åren. Herregud vad olika folk är. Det är nästan sanslöst. Ni som läser min blogg ofta vet att jag testat på online dating. Ni som har varit uppmärksamma vet dessutom att jag testat online dating för första gången. Det är sant, jag har alltså aldrig varit på någon plattform innan. Det närmaste jag har kommit är att starta ett konto men det har aldrig lett till något.

Jag har funderat över hur jag ska presentera mina ”resultat” av online dating. Vilket sätt som är rimligast för att säga det jag vill ha sagt och ändå vara intressant för er att läsa om. Jag har kommit fram till att det nog bara är att berätta om de olika personer jag mött. Jag har valt att enbart fokusera på de jag tycker att jag matchat väl med. De jag känner att jag på något sätt fått ut något av att träffa. Så ska väl ändå online dating vara. Lyckligtvis, för min del, har de flesta jag mött gett något tillbaka. Det känns bra. Det känns väldigt bra.

OK, vänner. Då kör vi.

34 år

Jag kommer alltså inte tala om dessa personer utifrån namn utan utifrån hur gamla de varit. På så sätt får de vara anonyma och det känns bäst för mitt samvete. Den första jag träffade var 34 år. Det innebär att personen i fråga var 10 år äldre en mig. Ett ganska stort glapp, kan tyckas, men jag valde ändå att träffa hen. Det var jättetrevligt. Vi satt och drack kaffe och det passade bra eftersom personen i fråga var väldigt kunnig. Det hade till och med gjorts kafferesor i Sydamerika. Inte illa för första dejten när man börjat med online dating, eller hur?

29 år

Nästa person för mig inom världen för online dating var något yngre, och det märktes. Inte för att det var negativt, snarare tvärtom. Det blev mer trams. Vi sågs inte och drack kaffe, utan vi gjorde det som jag får för mig är allra vanligast när man ägnar sig åt online dating. Vi möttes över alkohol. Vi möttes på en vinbar. Att mötas på just en vinbar var ett tips jag fick från en kompis som sysslat mycket med online dating. ”Det är en härlig atmosfär” sa han. Det var det verkligen.

Jag måste rusa iväg men lovar att återkomma med fler historier om online dating redan imorgon. Ciao!

Kistas budfirma

Känslor jag hade när jag jobbade på budfirma i Kista. Det är vad dagens inlägg kommer att handla om. Det var inte direkt något jag

Läs mer »

Om hälsokontroller

Linus och Karin hade inte träffats särskilt länge. Eller, de hade i alla fall inte träffats särskilt intensivt. Nu hade deras möten dock börjat inträffa

Läs mer »