Fasadrenovering i Stockholm – Vad ni undrar

Låt mig besvara några frågor. Detta var nämligen något jag fick efterfrågat och som jag nu, tillslut, genomför. Jag är alltid sen på bollen. Detta vet ni, men nu kör vi:

Hur länge har du jobbat med fasadrenovering i Stockholm?

Nu har det gått och blivit 4 år med fasadrenovering i Stockholm. Det känns betydligt kortare. Faktum är att det känns som ganska nyss jag satt på mitt rum hos mamma och pappa i Örebro. Tiden går och man utvecklas. Innan jag flyttade till Stockholm och började med fasadrenovering hade jag knappt reflekterat över att bo här. Ja, och nu är det som sagt nästan ett halvt decennium.

Varför började du jobba med fasadrenovering i Stockholm?

Det finns ett ganska enkelt svar här. Min pappa var verksam inom fasadrenovering, visserligen inte i Stockholm. Han jobbade i Örebro och var en av stadens mest välrenommerade proffs. Det föll sig naturligt att jag började jobba med samma sak. Jag kände mig dock sugen på att röra mig vidare. Ni vet, lämna pick och pack och testa vingarna. Vingarna fick testas när en jobbmöjlighet dök upp inom fasadrenovering i Stockholm. En sådan tackar man inte nej till!

Det var min vän Anders som flyttat upp ca ett år innan mig. Han sa att de sökte folk och han visste att jag kunde ”allt det där” som han sa. Sagt och gjort så bjöd han in mig till företaget. Jag fick arbete på företaget i Stockholm och började sedan praktisera fasadrenovering ca två månader senare. Så kan det gå.

Hur länge tror du att du kommer jobba med fasadrenovering i Stockholm?

Bra och svår fråga. Jag tror absolut att jag kommer bli kvar i stan ett tag. Jag trivs jättebra, och jag har min familj här. Däremot är jag inte säker på att jag kommer vilja jobba med fasadrenovering i just Stockholm föralltid. Det kan vara så att jag vill byta stad. Att jag vill se något nytt. Ni vet: Se till att ytterligare en stad får sin forna glans tillbaka.

Ja, det är sådant som vi som arbetar med fasadrenovering i Stockholm betonar för oss själva att vi gör. Det är visserligen sant men aningen pretentiöst. Eller vad säger ni? Åsikter mottags gärna i kommentarsfältet!

Vad är bäst med at jobba med fasadrenovering i Stockholm?

Den här frågan är faktiskt väldigt svår att svara på. Hur långt är ett snöre? Jag trivs med det allra, allra mesta.

Ställ era frågor så besvaras dem!

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »