Våra samarbeten med tryckeri i Stockholm

Det har blivit mycket tryckeri i Stockholm för mig under det gångna året. Visserligen inte lika mycket som under föregående år, och vi vet förstås alla varför. När jag tog mitt arbete som kommunikationsansvarig tänkte jag inte att så mycket skulle vara i tryckt form. Jag tänkte att den digitala revolutionen hade gjort sitt och att det mesta nu skedde över nätet. Föga anade jag att trycksaker fortsatt skulle vara ett oerhört effektivt sätt att kommunicera på.

Såhär har mitt och mitt företags samarbete med ett tryckeri i Stockholm sett ut:

  1. Broschyrer för mässa

Ja, detta var förstås innan Coronapandemin bröt ut, tidigt under året. Vi skulle vara med på en mässa som handlade om självkörande fordom i framtiden städer. Kommunikationsavdelningen satt länge och diskuterade hur vi skulle gå tillväga för att möta vår kundgrupp. Vi diskuterade olika typer av trycksaker och tillslut landade vi i broschyr. Vi skulle helt enkelt trycka upp broschyrer med kort och koncist budskap i. För att göra detta tog vi hjälp av vårt trogna tryckeri i Stockholm.

  1. Utskick till kunderna

Ofta låter vi alla utskick gå över mail. Detta är primärt av miljömässiga skäl. Den här gången skulle vi dock gå tillbaka till våra rötter och göra ett klassiskt kundutskick. Vårt tryckeri i Stockholm hjälpte oss att trycka upp reklamblad som gick ut till alla kunder. I reklambladet gjorde vi klart att vi, för varje blad som skickades, klimatkompenserade med ett antal kronor.

  1. Stortryck för kontoret

Ibland måste man slå på stort och det gjorde vi i vår senaste beställning till vårt tryckeri i Stockholm. Efter sommaren kände vi att vi ville förnya oss och våra lokaler något. Stortryck hade någon person vid något tillfälle nämnt för mig. Alltså när man går till ett tryckeri i Stockholm och begär vepor som sträcker sig ända från golv till tak. Ja, så skulle det få bli på vårt kontor. Det kändes roligt, inte minst för att det hade sett likadant ut i lokalerna under alla år som jag jobbat där. Nu skulle det bli ändring, och det skulle vårt tryckeri i Stockholm hjälpa oss med.

Arbetar ni i en befattning som gör att ni ibland samarbetar med ett tryckeri i Stockholm? I så fall – Vilket företag jobbar ni med? Hör gärna av er i kommentarsfältet!

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »