Vad måste övervägas efter behandling med fraktionerad mikronålning?

Behandling med fraktionsnålning på någon av Stockholms dermapen studios är vanligtvis låg-ris, tolereras mycket väl och utförs av erfarna specialister som har specialutbildats på denna teknik. Rödhet och lätt svullnad i huden utvecklas under och efter behandlingen. Detta är uttryckligen önskvärt och ett tecken på initiering av hudens regenereringsmekanismer. Beroende på hudens känslighet försvinner båda fullständigt inom några timmar till dagar efter applicering (en till två dagars driftstopp, helgprocedur). Som med alla nålande behandlingar kan mindre inflammation uppstå i behandlingsområdet. Tillfälliga biverkningar kan inkludera tryckkänslighet och punktformig skorpbildning. Du får mer information i en gratis konsultation. Korrekt, samordnad vård av de behandlade ärren hemma är avgörande för att minska oönskade biverkningar och ett idealiskt resultat.
Efter behandling med fraktionerad mikronålning måste en solskyddsprodukt med hög solskyddsfaktor (spf 40-60) användas dagligen. Följande måste också undvikas :

– stark solexponering och solbad

– besöka ett solarium, bastu eller pool

– användningen av eteriska oljor och aggressiva skal-produkter

– höga doser av antiinflammatoriska läkemedel samt cytostatika

– användningen av paraffin, silikon, paraben, PEG, syntetiskt konserveringsmedel och parfyminnehållande krämer

Hur ska jag få min hud efter en professionell RF-behandling med Mikronålningsvård på en studio?

Många skötselingredienser som appliceras på huden är i allmänhet svåra att tränga igenom hudbarriären om de inte är utrustade med högteknologiska transportmekanismer såsom liposomer eller nanopartiklar. Detta innebär att effekten ofta inte kan utvecklas till sin fulla styrka eller starta där den behövs. Efter en fraktionerad nålning kan huden absorbera mer av ingredienserna från vårdprodukter och behöver en starkt regenererande vård. Uppmana till fraktionella tillsatser som behövs, t.ex. aggressiva konserveringsmedel, dofter och ökadende de kan anstränga huden, störa läkningsprocessen och orsaka inflammation. Vi rekommenderar därför att du är särskilt uppmärksam på vård av hög kvalitet utan paraffiner, silikoner, parabener, syntetiska emulatorer, aggressiva syntetiska ytaktiva ämnen samt dofter, färger och konserveringsmedel etc. För att stödja behandlingsresultatet bör vården innehålla regenererande och barriärförstärkande aktiva ingredienser, t.ex. B. D-panthenol, CM-glucan, C-vitamin, vitamin A, vitamin E, hyaluronsyra och liknande. Om du inte är säker på om din hudvård följer dessa rekommendationer kommer våra behandlingsexperter gärna att ge dig råd på plats.

När är de första resultaten synliga?

Eftersom regenereringen av huden, liksom strukturen i bindvävnaden och hudens eget kollagen, tar flera veckor, är resultaten synliga från cirka 3 till 9 veckor efter applicering. Slutresultatet av en applikation kan vanligtvis ses efter cirka 9 – 14 veckor.

Hur ofta ska fraktionerad mikronedling utföras på en av Malmös dermapen studios och hur länge kommer effekten att pågå?

Som en förnyelse och friskhet kick för din hud, liksom ett förebyggande åtgärder mot åldrande, är 2-3 sessioner vanligtvis helt tillräckliga. Även med akne ärr, i vissa fall, om ärren inte är för djupa, räcker det med 2-3 applikationer. För att uppnå ett optimalt resultat för rynkor, förfining av hud och ärr, indikeras en behandlingskurs med flera sessioner. Antalet behandlingar beror alltid på ditt hudtillstånd och dina mål, vi rekommenderar vanligtvis ca 4-7 sessioner, beroende på hud typ och hudtillstånd, var 5-9 vecka.
Behandlingsframgången beror emellertid på ett antal faktorer, inklusive: ärrvävnadens tillstånd, genetiska faktorer, yttre påverkan såsom exponering för sol, beteende före och efter behandling (korrekt och detaljerad vård av huden, solskydd, etc.), medicinering, hormonell Påverkan och mycket mer med ett gratis och icke-bindande samråd diskuterar vi med dig vad du bör se upp för eller hur du kan stödja framgången för din fraktionerade nålbehandling.
Resultatet av att behandla nedsänkta ärr eller akne ärr och hypertrofiska ärr är vanligtvis permanent. Rynkreduktion och förfining av huden kan också vara upp till flera år. När huden fortsätter att åldras rekommenderar vi dock uppfriskande sessioner för att stabilisera resultatet och ytterligare reducera hudens åldrande processer.

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »