Att köpa en billig mobilställning, är det säkert?

Nuförtiden kan du köpa billiga ställningar utan att ge avkall på säkerheten. Speciellt för den allvarliga gör-det-själv har STABILE MONKEYS utvecklat en billig mobil byggnadsställning, av utmärkt kvalitet: vardagsmänniskans mobilställning. Dessa mobila ställningar är lätta och manövrerbara, enkla att montera och demontera. Den låga vikten säkerställer kroppens fasthållning medan den snabba konstruktionstiden gör att använda den mobila ställningen mycket ekonomiskt.

Köp en professionell byggnadsställning av aluminium
Om du vill köpa en mobil ställning som professionellt kan du välja mellan olika typer av mobil ställning. Vi har rätt mobil ställning för aluminium för varje jobb eller applikation. Om du går till en byggnadsställning av utmärkt kvalitet, har vi tre olika typer av mobila ställningar. STABILE MONKEYS: s mobila ställningar är de mest sålda. STABILE MONKEYS-ställningar har en universell storlek och är utbytbara med andra kända ställningsvarumärken. De ställningarna tillhör den högre klassen byggnadsställningar, de är säkra och lätta men ändå supertålig. De är mycket populära och med goda skäl. Dessa ställningar är speciellt tillverkade för den professionella användaren
Du kan också köpa en aluminiummonterad byggnadsställning med extra användarvänlighet. Till exempel kan du välja snabb klick ställningen; denna ställning är känt för den koniska genomgående stiften. Detta gör dessa ställningar enklare, snabbare och säkrare att montera och demontera. Låsstiften finns kvar i ramarna och du behöver inte ta bort dem vid demontering.
Som professionell har du ännu fler valmöjligheter, även känd som Rolls Royce bland ställningar. Denna ställning är också utrustad med ett koniskt anslutningsstift, vilket gör ställningen snabbare, säkrare och lättare att montera och demontera. Eftersom dessa ställningar är gjorda av glansrör, avger de mindre till händerna och är mycket populära bland målare och vägghängare.

Köp Basic Line aluminiumställningar
Vi kan erbjuda ”vanliga linjen” ställningen erbjuder mobilt ställning mycket billigt jämfört med andra typer av mobil ställning. Är kvaliteten så mycket mindre? NEJ! Denna ställning produceras billigare och vissa delar av ställningen är olika. Till exempel valdes en annan, billigare plattformsprofil. Denna profil används också av de dyrare ställningarna och är lättare och därför billigare, men är av utmärkt kvalitet. Baslinjens rörtjocklek och omkrets är av samma kvalitet och vikt som den professionella mobila ställningen från STABILE MONKEYS, och därför också lämplig för professionell användning. Vill du köpa en billig mobilställning som privatperson? Vi erbjuder vackra fullt monterade Vanliga linjen mobila ställningar, med en rambredd på 80 cm och en golvlängd på 180 cm. Dessa har en rörtjocklek på 1,7 mm och är därför extra lätt och ännu lättare att använda.

Arbeta säkert på en byggnadsställning
Det är nu viktigare än någonsin att kunna arbeta säkert på en byggnadsställning. När du ska köpa en byggnadsställning i Göteborg så ta hänsyn till detta. Sedan 5 januari 2019 finns det en ny reglering inom byggnad och demontering av mobila ställningar och det är mycket viktigt att du följer dessa säkerhetsföreskrifter. En av de viktigaste förändringarna i förordningarna rör kantskydd. Detta bör nu åtminstone bestå av en höftskena som redan måste monteras innan man går in på plattformen. På det här sättet kommer du aldrig att vara på den mobila ställningen utan ledstång igen. STABLE MONKEYS mobila ställningar har sammanställts i enlighet med dessa regler och om du fortfarande har en gammal byggnadsställning kan du enkelt låta det uppfylla de nya säkerhetsföreskrifterna genom att köpa några få STABILE MONKEYS delaar.

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »