Rengöring och flyttstädning

Rengöring och flyttstädning

Du är på väg att flytta och du måste lämna din gamla lägenhet ren? Vi tar hand om snabb och okomplicerad flyttstädning av din lägenhet för dig. Det är först när man flyttar som all smuts och damm, som ligger bakom skåp och under soffor eller under sängar, kommer ut i dagsljuset. Vi tar helt bort denna smuts och rengör lägenheten ren och redo att flytta in. Om det finns mer envisa föroreningar, kommer vi naturligtvis att ta bort dem under denna flyttstädning.
Vi erbjuder dig därför en komplett flyttstädning av din bostad i Stockholm. Besök gärna vår sida här.

Rengöring av underhåll i Stockholm
Underhållsstädning är en regelbunden rengöring av rummen i din byggnad eller anläggning. Detta innebär att du anger en tid då denna rengöring ska ske regelbundet. Vi är alltid flexibla och pålitliga. Oavsett vilken dag och tid du väljer för underhållsrengöring, kommer vi naturligtvis att följa dina önskemål och alltid börja vårt arbete på överenskomna tider!
Förutom den vanliga rengöringen av golvbeläggningarna samt avtorkning av alla möjliga ytor, kan andra rengöringsuppgifter, såsom sanitetsrengöring, också önskas från din sida. Därför samordnar vi alltid underhållsrengöring med våra kunder individuellt och klargör i förväg exakt vilket rengöringsarbete som ska utföras regelbundet.
Vi vill göra vår del för att säkerställa att du, dina hyresgäster, anställda eller kunder är i en ren och hygienisk miljö och kan känna dig bekväm. Regelbunden rengöring säkerställer också att din byggnad behåller sitt värde.
Trappstädning i Stockholm
Trapphuset i ett bostadsområde används ständigt av hyresgäster och detta sätter sin prägel. När allt kommer omkring, damm och smuts ackumuleras gradvis i hela entrén, på alla trappor, i hörnen som vanligtvis är svåra att komma åt, liksom på leder och inte att glömma, är trappan räcket, där fläckar blir synliga efter en tid. Under vintersäsongen eller på regniga dagar blir ansamling av smuts särskilt synlig, eftersom lera, fördelningsmaterial eller löv transporteras in i trapphuset.
Av denna anledning är en sådan trappa rengöring oundviklig. Med jämna mellanrum ska trapphuset sopas och sedan torkas vått. Naturligtvis omfattar trapphusrengöring också avlägsnande av spindelväv, rengöring av trappräcket samt entréområdet med mera. Fördelen med att regelbundet rengöra bostadsområdet är å ena sidan det trevligare vardagsrummet och å andra sidan att bevarandet av byggnadens värde säkerställs.
Följande tjänster inkluderar erbjudandet om vi ska kunna utföra trappstädningen:
hela trapphuset sopas
Trappor (beroende på golv) torkas våta
Torka av räcket
Ta bort spindelnät
Dammborttagning på räcket
Smutsborttagning på remsor och i entrén.
grov smuts på ytterdörren avlägsnas
Lövfällande avlägsnande i entrén
ytterligare tjänster möjligt enligt överenskommelse

Flyttstädning och konstruktionsrengöring i Stockholm
Vi tar hand om städningen av din lägenhet efter en flytt (flyttstädning), samt efter renovering eller byggarbete.
Städning av byggnaden efter renovering
Nästan oundvikligt är uppkomsten av att bygga smuts under bygg- eller renoveringsarbeten som har ägt rum i eller på en byggnad. Beroende på vilket arbete som har utförts finns det ibland mer och ibland mindre smuts, som naturligtvis bör tas bort innan du lämnar över eller flyttar in.
Vi erbjuder dig därför en komplett rengöring av din byggnad i Stockholm. Vare sig under eller i slutet av byggnadsarbetet (slutrengöring), tar vi bort träspån, konstruktion damm, väggfärg på golv eller inredning och avyttra folier, förpackningsmaterial och liknande.
Konstruktion smuts är inte ett stort problem för oss. Med rätt rengöringsmedel och specialutrustning tar vi itu med även de mest envisa smuts.

Vi har erbjuder också våra tjänster i Malmö

Jonas rörinspektion

Det ringde på dörren. Jonas var ensam hemma och av någon anledning gjorde det alltid honom mer nervös än det borde. Han var visserligen en

Läs mer »