hejeh

  • SMAL SPECIALISERING

Vår huvudskillnad  är en snäv specialisering: ansikts- och kakelarbeten. Detta tillåter oss att mer noggrant närma oss lösningen på även de minsta uppgifterna, förlita oss på stor erfarenhet och utvecklade stylingtekniker. 

  • FÄRDIGA PLATTOR

Teamet består av professionella brickor, mästare av deras hantverk, med erfarenhet inom detta område i minst 10 år. Specialisering i ett yrke hjälper befälhavaren att koncentrera sig på bara en typ av aktivitet, utveckla och fördjupa sig i hantverkets komplikationer och slutligen få resultatet till perfektion. 

  • PROFESSIONELLT VERKTYG

Vi följer det senaste inom detta område och använder verktygen från ledande tillverkare: RUBI, SIGMA, METABO, BOSСH, KAPRO m.fl.  Det gör att vi kan hantera våra uppgifter effektivt: att klippa och bearbeta utan damm, tack vare vattendelar, att slipa under 45 o , arbeta med storformat porslinsplattor upp till 3200 mm och mycket mer. 

  • VI LEVERERAR ALLT FÖR BEKLÄDNAD

Om det behövs, ordna leverans av material (keramik, porslin, mosaik) praktiskt taget alla tillverkare till ett pris under detaljhandel, liksom byggkemikalier för att möta :. Lim, tätskikt, injekteringsbruk, etc. Och vad som är viktigt, vi hjälper dig att beräkna erforderligt antal och beställa produkten utan överskridanden det sparar pengar! 

  • 3 ÅRS GARANTI

Vi ger en garanti på 1 till 3 år för våra tjänster. När vi slutar det officiella kontraktet tillhandahåller vi all information om befälhavaren, inklusive hans passuppgifter. Du kan inte oroa dig och lämna oss ett rum. Du kan först bekanta dig med kontraktsalternativet med befälhavaren eller genom att kontakta administratören. 

  • I STOCKHOLM SEDAN 2006

Det första företaget av Masters of Tilers i Stockholm. Vi har stor erfarenhet, beprövad läggningsteknik, ett team av professionella plattor, plattor, ett nätverk av partners! 

  • FLEXIBELT RABATTSYSTEM

Du kan komma överens om en rabatt med oss. Storleken är individuell och beror på komplexiteten i ordningen, volym, plats. Garanterat 10% rabatt på inköp av material, byggkemikalier, VVS från våra partners. 

  • OMFATTANDE TJÄNSTER

Vi tillhandahåller alla relaterade tjänster från våra betrodda partners i Stockholm : VVS, målning, elektrisk, snickeri, design, mosaikprodukter, smide och mycket mer.

Byta ut trasiga brickor

Trasiga brickor kan enkelt bytas ut med lite manuell skicklighet. Detta gäller lika mycket för väggplattor och golvplattor och är möjligt med småformade plattor och stora

Läs mer »

hejeh

SMAL SPECIALISERING Vår huvudskillnad  är en snäv specialisering: ansikts- och kakelarbeten. Detta tillåter oss att mer noggrant närma oss lösningen på även de minsta uppgifterna, förlita oss på

Läs mer »

TILTJÄNSTER I STOCKHOLM

Kaklat mot lägenheter, privata hus, stugor. Facing i kommersiella lokaler: kontor, butiker, köpcentra. Läggning av naturlig och dekorativ sten: granit, marmor, sandsten, skiffer … Vackra

Läs mer »